Hebben technische projecten voor jou geen geheimen meer? Weet jij als geen ander hoe het proces verloopt bij een EPC, OEM’er of internationale eindgebruiker? Is als engineer geen vraag jou te gek en heb je ruim ervaring in de procesindustrie? Dan is deze rol bij VEGA jou volgende uitdaging! Je werk voor internationale klanten samen met onze internationale collega’s en samen zorg je voor de hoogste betrouwbaarheid in elke toepassing.
Wat ga je doen in deze functie?
 • Je bent nauw betrokken bij de essentiële schakels in de supply chain. Van engineering via inkoop tot de laatste document afhandeling: jij fungeert als verbindende factor tussen de verschillende stappen in het proces bij zowel EPC, toeleveranciers als eindgebruikers. Jij weet als geen ander het proces van deze internationale projecten zo te stroomlijnen dat elke stakeholder tijdig en op juiste wijze wordt geïnformeerd.
 • Gewend om meerdere, uiteenlopende projecten tegelijk te draaien, houd jij ook met een diverse portefeuille gemakkelijk het overzícht. Zo weet je goed je weg te vinden in de vrije werkwijze van de organisatie
 • Door jouw affiniteit met techniek en kennis van de procesindustrie weet jij als geen ander op welke wijze een ingenieursbureau werkt. Door deze kennis en ervaring weet je verschillende stakeholders tevreden te houden.
 • Door continu vragen te stellen en de juiste informatie op te halen, ken je elk risico en heb je oog voor veiligheid, efficiëntie en budget.
Wat maakt deze rol uitdagend voor jou?
 • Je werkt bij een marktleider met een wereldwijde uitstraling en de ambities, kansen en uitdagingen die daar bij komen kijken. Bovendien is er voldoende ruimte voor eigen initiatief, doorontwikkeling en ondernemerschap!
 • Tegelijk zoek je een werkplek met een Nederlands karakter, dat werkt met een Duits product van de hoogste kwaliteit.
 • Grote projecten, verantwoordelijkheden en budgetten zijn jouw drive om het maximale uit jezelf te halen.
 • Je verwacht een werkgever met langetermijnvisie, waarbij drie stappen vooruit denken wordt beloond.
 • Je haalt voldoening uit een baan met impact, waar jouw bijdrage doorslaggevend is.

Ons commitment aan jou

Continu ontwikkeling en een langdurige samenwerking

Bij VEGA vind je een open en informele bedrijfscultuur met een vlakke hiërarchie waarin jij als medewerker altijd centraal staat. Je krijgt de ruimte om je commercieel én vakinhoudelijk te kunnen uitleven. We weten dat er meer dan werk is. Maar 'werk' is belangrijk om ons goed te voelen. Laat het dan ook waardevol zijn voor jouw leven. Laten we elkaar beter maken. 
Uitstekende voorwaarden
 • Goed salaris
 • 30 vakantiedagen
 • 9% vakantiegeld
 • Volop opleidingsmogelijkheden
 • Ruime pensioenregeling
 • Goede begeleiding
 • Plezierige werksfeer

Welke eigenschappen maken jou succesvol in deze job?

We zoeken een zeer ervaren engineer die bekend is met de termen en processen uit de procesindustrie.

Heb jij of ben jij...

Hbo Chemical Technology, Mechanical/Electronical Engineering / Levensmiddelen Technologie met een stevige achtergrond in process engineering of soortgelijk
Technologie met een stevige achtergrond in process engineering - of Werktuigbouwkunde met een uitgebreide ervaring in de procestechnologie is een pré
Ruime ervaring met projecten, -documentatie & inspecties bij voorkeur met complexe en internationale ingenieursbureaus
Adviesvaardig, oplossingsgericht, analytisch vermogen en praktisch ingesteld, een overtuigende gesprekspartner, werken onder tijdsdruk brengt het beste in jou naar boven
Engels spreek en schrijf je vloeiend, Duits is een pré

Reageer op deze vacature

En maak kennis met VEGA

Leuk om je persoonlijk te leren kennen. Stuur je reactie in en we spreken elkaar spoedig. 
Solliciteren

Meer weten

Wil je werken in een organisatie die wil blijven vernieuwen en innoveren of heb je een vraag over ons of een vacature? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Neem contact op met Jürgen Schuijren +31620705200